="Informatii
  CityTRAVEL CTA.ro
  SPECIAL CTA.ro
  Cinematografe
  Unde mancam ?
  Viata SPIRITUALA
  Harta Constantei
  Poze Constanta
  Complex Delfinariu
  Cazare particulari
  Club FUN
  Club NOSTALGIC
  CityBIZ
  Carte telefon
  Coduri postale
  Transport:
   -  RATC
   -  Inter statiuni
   -  Taxi
   -  Maxi taxi
  Mersul trenurilor
  Aeroport
  RADIO Live
  Programe TV
  Ziare
  Hoteluri
  Restaurante
  Pizzerii
  Baruri / Pub-uri
  Disco
  Informatii :
   -  telefoane utile
   -  ambasade
   -  pasaport - vize
   -  codul rutier
   -  politia rutiera
  Linkuri utile
  Retete culinare
  Tipareste RAPID
o factura PROFORMA
guestbook.gif
Accesari
3
Primaria Constanta
Horoscop

="Coriax

Inscrieri copii : activitati sportive de timp liber : antrenamente la baschet, minibaschet, handbal, minihandbal, volei, inot, tenis de camp, fitenss
Retete care indeplinesc conditia ceruta
Mancaruri Gatite :    o   FASOLE CU COSTITA
o   500 GR. FASOLE 1 buc. morcov 2 cepe potrivite, 0 telina mica, cimbru, sare, bulion 2 linguri, 400 gr. costita, 2 foi dafin, patrunjel o lingura,marar o legatura, ulei.
FASOLEA, se pune la inmuiat de cu seara, se scurge apa, se pune la fiert in apa rece si schimbati apa de 3 ori, apa trebuie sa fie calda cind o schimbati, zarzavatul se curata, se toaca marunt si se pune la fiert cind fasolea crapa putin, puneti doar o ceapa la fiet cu fasolea. costita o caliti un pic si dupa ce ati pus legumele la fiert si o puneti in fasole, adaugati dafinul, cimbrul ceva sare si lasati sa scada cind fasolea este fiarta, iar ceapa ramasa, se caleste pina devine sticloasa. Din bulion si apa se face un sos si se pune peste ceapa si se fierbe pina scade un pic. Se adauga verdeata in fasole, se pune sosul peste fasole si se mai da citeva clocote. Este gata! Se serveste cu ardei iute, gogosari in otet, castraveti murati, varza murata etc.. POFTA BUNA!!
Trimis de Cosmin Tutuianu    
Mancaruri Gatite :    o   karnıyarık
o   carne tokata, vinete, sare, piper, rosii, ardei verde, bulion, ulei, ceapa
vinetele se curata sı se prajesc (ıntregi) ın uleı pe-o parte si pe alta se lasa la racit. ceapa tocata marunt se caleste cu carnea tocata si condimentele la sfarsit se adauga o lingura de bulion si se lasa la racit. vinetele prajite se taie la jumate si se umple cu ccondimentul de carne tocata pe deasupra se pune ardei werde si rosii taiate feliute... se pun ın tava cu putina apa si se pun la cuptor aproximativ 30 min. se serveste cu iaurt... POFTA BUNA
Trimis de cistina (turcia)    merwe_u_2@hotmail.com
Mancaruri Gatite :    o   CHILLI CON CARNE
o   Fasole boabe colorata (se gaseste la cutie-2-),2 cepe, foi dafin 3, sare, piper, una cutie rosii decojite (Maxim"s), chilli mexican, 500 gr carne tocata porc.
Se taie ceapa, se rumeneste putin, apoi se adauga carnea, sare, piper, chilli. Cind este gata (cca 10 min) se adauga fasolea din cutii, foile de dafin si rosiile mixate. Daca aveti boia de ardei iute (facuta in casa) se poate pune o lingura. (luati de la magazin boia si o amestecati cu cimbru) > iese ceva senzational. Se mai lasa la foc mediu cca 5 min. si este gata. Pofta buna.
Trimis de Ferry    ferrytom56@yahoo.com
Mancaruri Gatite :    o   tochitura macelareasca a la Sibi
o   300g momite de vita sau de porc,300g creier de vitel sau porc, 150g maduva, 100ml ulei, 150g unt, 500g ceafa de porc, 250g ceafa de vitel, 500g ficat de porc sau vitel, 2 rinichi, 2 fudulii, 300g slung de vita, 250 ml vin alb sec (demisec)500 ml bere bruna, 2-3 capatani de usturoi, otet de mere
Intr-o cratita mai mare neaparat cu capac se pun la prajit in unt momitele, slungul, creierul si maduva taiate foarte marunt si cand incep sa se rumeneasca se adauga circa 500 ml apa. Cand a scazut apa se pune uleiul si cand s-a incins bine se adauga pe rand intai ceafa de vita si de porc si dupa 6-7 minute se adauga ficatul, fuduliile si rinichii toate taiate cat sa imbuci odata. Se lasa sa se prajeasca la foc iute circa 2-3 min, avand grija sa se amestece permanent, dupa care se adauga vinul indoit cu berea bruna si se condimenteaza dupa gust cu sare, boia de ardei iute, piper, pudra de busuioc si cimbru. Se da focul la mediu, timp in care se amesteca permanent tochitura cu o lingura de lemn si dupa circa 5 se pune capacul la cratita si se lasa sa fiarba la foc mic circa 25-30 min, avand grija sa nu scada prea mult zeama, eventual mai adaugam bere. Se face un mujdei de usturoi frecat cu putin ulei si se stinge cu sos din ceaun si se acreste cu otet dupa gust. Se serveste direct din ceaun, de pe foc, pe felie de paine dupa ce s-a trecut bucatica prin mujdei. Cea mai potrivita bautura este ori un vin rosu sec sau demisec, ori o bere la ghiata.
Trimis de Marian Radulescu    doctorherba@yahoo.co.uk
Mancaruri Gatite :    o   Limba cu ciuperci
o   6-8 felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de rosii, 50 ml vin, 3 felii de lamiie, o foaie de dafin, 50-80 ml ulei, piper, patrunjel, marar, sare.
Ceapa taiata marunt se caleste 2 min, in tot uleiul, se adauga ciupercile bine spalate si taiate in felii mai mari, un virf de lingurita cu piper 1/2 lingurita cu sare si foaia de dafin. Se fierb acoperite cca 30 min pina scade apa pe care o lasa. Apoi se adauga vinul, sucul de rosii, feliile de limba, feliile de lamiie, mararul, patrunjelul si supa ca sa rezulte 500 ml sos. Se sareaza dupa gust si apoi cratita se introduce in cuptor si se lasa cca 10 min, ca sa se formeze sosul si sa se ridice uleiul.

Next

Adauga reteta ta
căutare personalizată

Rezultate Bacalaureat 2009

  DIVERSE
Minima: °C
Maxima: °C
Apa marii: °C
Vremea

1$
33761
0.178%
1€
43428
0.076%
51288
-0.107%
Paritate €/$ 1.28634
  STIRI CTA.ro
° 13.05 INFIINTAREA CLASEI a V a LA COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU DIN CONSTANTA
° 17.09 Inscrieri in sectia de VOLEI CS Laguna
° 08.09 Incepe perioada de inscrieri in sectiile sportive ale CS LAGUNA Constanta
° 28.06 10 sfaturi pentru o vacanță superbă la mare
° 23.05 Țigările electronice: Ce conțin, de fapt, produsele alternative tutunului și de ce pot fi dăunătoare
° 25.04 Top 10 alimente ce contin sirop de porumb bogat in fructoza
° 15.04 26 de alimente care țin departe îmbătrânirea
° 25.03 5 lucruri pe care expertii in alimentatie nu le-ar pune niciodata in cos
° 18.03 Mirosul uleiului de măsline, un ingredientul-cheie pentru cura de slăbire
° 08.03 5 alimente pe care trebuie sa le consumi in luna martie
Mai multe stiri..
  Bucataria OnLine : www.iBuc.ro

Inscriere copii pentru clasa a V a la Colegiul National Mihai Eminescu Constanta

Inscriere copii pentru cursurile de volei

Inscriere copii pentru cursurile de inot

  Quick Link CTA.ro
Matrimoniale Constanta Jocuri online
Locuri de munca Constanta Hoteluri
Stiri & Revista presei Cluburi, pizzarii..
Cazare Romania Cazare strainatate
  HOROSCOP
Berbec: 21 martie - 20 aprilie
Taur: 21 aprilie - 21 mai
Gemeni: 22 mai - 21 iunie
Rac: 22 iunie - 22 iulie
Leu: 23 iulie - 22 august
Fecioara: 23 august - 21 septembrie
Balanta: 22 septembrie - 22 octombrie
Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie
Sagetator: 22 noiembrie - 20 decembrie
Capricorn: 21 decembrie - 19 ianuarie
Varsator: 20 ianuarie - 18 februarie
Pesti: 19 februarie - 20 martie
Sursa: INFOSTAR      
  BANCUL ZILEI
Mai multe bancuri..

Parteneri/LinkExchange Oradea.net
Targu Mures
Piatra Neamt
Catei de vanzare
HomeDespre CTA.roPromovare in CTA.roSite-uri partenere CTA.roCum poti colabora cu CTA.roTermeni si conditii de utilizareContact
© Clubul Sportiv LAGUNA Constanta