="Informatii
  CityTRAVEL CTA.ro
  SPECIAL CTA.ro
  Cinematografe
  Unde mancam ?
  Viata SPIRITUALA
  Harta Constantei
  Poze Constanta
  Complex Delfinariu
  Cazare particulari
  Club FUN
  Club NOSTALGIC
  CityBIZ
  Carte telefon
  Coduri postale
  Transport:
   -  RATC
   -  Inter statiuni
   -  Taxi
   -  Maxi taxi
  Mersul trenurilor
  Aeroport
  RADIO Live
  Programe TV
  Ziare
  Hoteluri
  Restaurante
  Pizzerii
  Baruri / Pub-uri
  Disco
  Informatii :
   -  telefoane utile
   -  ambasade
   -  pasaport - vize
   -  codul rutier
   -  politia rutiera
  Linkuri utile
  Retete culinare
  Tipareste RAPID
o factura PROFORMA
guestbook.gif
Accesari
6
Primaria Constanta
Horoscop

="Coriax

Inscrieri copii : activitati sportive de timp liber : antrenamente la baschet, minibaschet, handbal, minihandbal, volei, inot, tenis de camp, fitenss
Retete care indeplinesc conditia ceruta
Mancaruri de Paste :    o   Aluat pentru Pasca
o   500 g faina, 150 g zahar, 250 ml lapte, 1 cubulet de drojdie, 200 g margarina sau ulei, 2 galbenusuri, esenta de rom, de vanilie, coaja rasa de la o lamaie, sare
Se dizolva drojdia in putin lapte cald, se adauga o lingurinta de zahar si 3-4 linguri faina si se amesteca toate foarte bine. Separat, se freaca galbenusurile cu sarea, iar zaharul se topeste in laptele ramas. Cand maiaua a crescut, se adauga la faina impreuna cu celelalte ingrediente, ultimul fiind uleiul putin incalzit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca intr-un loc cald, ferit de curenti de aer.
Mancaruri de Paste :    o   Bors de miel
o   1 kg de carne de miel cu os, 250 g ceapa, 200 g ceapa verde, 100 g morcovi, 150 g telina, 1 * bors, 30 g leustean, sare dupa gust.
Dupa ce se portioneaza, carnea de miel se opareste, dupa care se trece sub jet de apa rece. Pentru intarirea gustului se poate folosi si capatana de la miel care se va crapa si se va lega pentru a nu se imprastia creierul in bors. Dupa ce se vor curata morcovii si telina, se vor taia bastonase de 2 cm si se pun la fiert in apa rece cu sare. Se adauga ceapa tocata marunt, dupa care se pun si bucatile de miel. Cand carnea este aproape fiarta se adauga borsul care a fost in prealabil dat in fiert si strecurat si ceapa verde care a fost taiata in bastonase si trasa in ulei. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se ia oala de pe foc, se adauga leusteanul tocat marunt si se acopera.
Mancaruri de Paste :    o   Spanac cu carne de miel
o   1,5 kg carne de miel, 700 g ulei, 200 g ceapa ulei, 100 g pasta tomate, 2,5 kg spanac, lamaie, sare, piper, usturoi.
Carnea de miel se portioneaza si se fierbe inabusit cu uleiul, ceapa si 400 ml de apa. Dupa ce s-au facut, se scot bucatile de carne si se adauga usturoiul, pasta de tomate si piperul. Sosul format se strecoara peste bucatile de carne si se amesteca impreuna cu spanacul, care in prealabil a fost spalat, oparit si taiat. Se mai lasa pe foc 10-15 minute dupa care se adauga sucul de lamaie.
Mancaruri de Paste :    o   Pasca
o   Ingrediente pentru aluat:
250 g unt sau margarina, 3 linguri smintina, 1 ou, drojdie cit o nuca, sare
Ingrediente pentru umplutura:
1 kg brinza de vaci, 6 oua, 200 g zahar, 80 g faina, 2 cescute cu lapte, 50 g stafide, coaja de lamiie rasa, vanilie
Mod de preparare a aluatului:
Untul se amesteca cu faina, se pune drojdia, un praf de sare, oul si smintina. Totul se framinta foarte bine, obtinindu-se un aluat potrivit de tare, cu care se imbraca o cratita unsa si tapetata in prealabil cu unt si faina.
Modul de preparare a umpluturii:
Galbenusurile se bat foarte bine cu zahar. Se amesteca apoi cu brinza de vaci si cu celelalte ingrediente. Dupa ce le-am amestecat foarte bine se adauga albusurile batute spuma ca pentru bezea. Aceasta compozitie se pune in cratita in care s-a pus aluatul. Marginile aluatului se intorc peste umplutura de brinza. Se coace la foc potrivit.
Mancaruri de Paste :    o   Drob de miel
o   Organele de la miel, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 oua, 1-2 felii de piine, 1 lingura de smintina, verdeata, sare, piper
Organele de miel se spala foarte bine si se pun la fiert in apa rece cu sare. Cind sint gata, se scot din zeama si se lasa sa se scurga. Apoi se dau prin masina de tocat carne. Se adauga feliile de piine inmuiata in lapte, ceapa verde, verdeata, tocate marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Separat prapurul se spala foarte bine. O cratita se unge cu ulei, se intinde bine prapurul pe marginile cratitei, astfel incit sa ramina mult pe margini si sa poata fi intors peste umplutura. Apoi toata tocatura se pune in cratita, marginile prapurului se aranjeaza spre interior si se pune la cuptor. Se coace la foc potrivit. Se serveste rece ca sa poata fi taiat. In loc de prapure se poate face foaie dintr-un ou, faina si ulei.

Next

Adauga reteta ta
căutare personalizată

Rezultate Bacalaureat 2009

  DIVERSE
Minima: °C
Maxima: °C
Apa marii: °C
Vremea

1$
33761
0.178%
1€
43428
0.076%
51288
-0.107%
Paritate €/$ 1.28634
  STIRI CTA.ro
° 13.05 INFIINTAREA CLASEI a V a LA COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU DIN CONSTANTA
° 17.09 Inscrieri in sectia de VOLEI CS Laguna
° 08.09 Incepe perioada de inscrieri in sectiile sportive ale CS LAGUNA Constanta
° 28.06 10 sfaturi pentru o vacanță superbă la mare
° 23.05 Țigările electronice: Ce conțin, de fapt, produsele alternative tutunului și de ce pot fi dăunătoare
° 25.04 Top 10 alimente ce contin sirop de porumb bogat in fructoza
° 15.04 26 de alimente care țin departe îmbătrânirea
° 25.03 5 lucruri pe care expertii in alimentatie nu le-ar pune niciodata in cos
° 18.03 Mirosul uleiului de măsline, un ingredientul-cheie pentru cura de slăbire
° 08.03 5 alimente pe care trebuie sa le consumi in luna martie
Mai multe stiri..
  Bucataria OnLine : www.iBuc.ro

Inscriere copii pentru clasa a V a la Colegiul National Mihai Eminescu Constanta

Inscriere copii pentru cursurile de volei

Inscriere copii pentru cursurile de inot

  Quick Link CTA.ro
Matrimoniale Constanta Jocuri online
Locuri de munca Constanta Hoteluri
Stiri & Revista presei Cluburi, pizzarii..
Cazare Romania Cazare strainatate
  HOROSCOP
Berbec: 21 martie - 20 aprilie
Taur: 21 aprilie - 21 mai
Gemeni: 22 mai - 21 iunie
Rac: 22 iunie - 22 iulie
Leu: 23 iulie - 22 august
Fecioara: 23 august - 21 septembrie
Balanta: 22 septembrie - 22 octombrie
Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie
Sagetator: 22 noiembrie - 20 decembrie
Capricorn: 21 decembrie - 19 ianuarie
Varsator: 20 ianuarie - 18 februarie
Pesti: 19 februarie - 20 martie
Sursa: INFOSTAR      
  BANCUL ZILEI
Mai multe bancuri..

Parteneri/LinkExchange Oradea.net
Targu Mures
Piatra Neamt
Catei de vanzare
HomeDespre CTA.roPromovare in CTA.roSite-uri partenere CTA.roCum poti colabora cu CTA.roTermeni si conditii de utilizareContact
© Clubul Sportiv LAGUNA Constanta